Sahabat Ambo

Pengunjung Yang Di Hargai,Untuk Membantu Mohon "KLIK" Iklan Di Atas.Terima Kasih

Dedikasi Buat Tuan Guru Presiden Pas

Penghinaan Mahathir Terhadap Hudud


LAGI VIDEO TINTA HIJAU-DKB KLIK DI SINI

Translate

Selasa, 1 Januari 2013

' R ' Kelantan Berbasikal Dari Kota Bharu Ke KLCC

KOTA BHARU 1 Januari: Badan bukan kerajaan (NGO) Gabungan Profesional Menuntut Royalti Pendaratan Minyak dan Gas Kelantan (Royalti) melancarkan program terbaru mereka Cycling For Royalty (C4-R) KB – KLCC # Berbasikal Tuntut Royalti KB – KLCC sejauh 650 km.
 
Pelancaran disempurnakan Exco kerajaan Kelantan, Datuk Abdul Fatah Mahmud pagi tadi dengan 10 peserta kayuhan memulakan perjalanan dari Kota Bharu ke Kuala Lumpur yang bakal berakhir pada 11 Januari ini.

“Kumpulan berbasikal akan melalui jalan Kota Bharu ke Terengganu yang akan disambut Royalti Terengganu dan mereka akan mengikuti hingga Kemaman.

“Sampai sahaja di Kemaman, Royalti Pahang pula akan menyambut mereka dan mengikuti kayuhan sehingga ke Bentong sebelum disambut oleh Royalti Selangor,” kata Setiausaha Royalti, Mohd Hisyamuddin Ghazali, kepada Keadilan Daily.

Katanya, perjalanan 11 hari itu bertujuan mengajak anak-anak muda beramai-ramai bersama hadir ke Himpunan Kebangkitan Rakyat pada 12 Januari ini di Stadium Merdeka, Kuala Lumpur.

“Kumpulan 10 peserta itu akan ke KLCC berdasarkan perancangan. Mereka dijadualkan sampai 11 Januari sebelum ke Perhimpunan Kebangkitan Rakyat pada 12 Januari.
“Mereka akan jadi simbolik kehadiran anak muda selain mengajak orang ramai berhimpun walaupun datang dengan hanya berbasikal,” ujarnya.

Orang ramai yang ingin mendapatkan maklumat lanjut dan menghulurkan sumbangan kewangan, basikal dan sebagainya boleh berhubung dengan Sekretariat Royalti di talian 019-9159559 (Cik Nurul).KD

Tiada ulasan:

Hudud : Kenyataan Najib VS Kenyataan Tok Guru Nik Aziz

Terdapat ralat dalam alat ini
Bermula 31/7/2009

Pengunjung Ambo dari....