Sahabat Ambo

Pengunjung Yang Di Hargai,Untuk Membantu Mohon "KLIK" Iklan Di Atas.Terima Kasih

Dedikasi Buat Tuan Guru Presiden Pas

Penghinaan Mahathir Terhadap Hudud


LAGI VIDEO TINTA HIJAU-DKB KLIK DI SINI

Translate

Jumaat, 5 Oktober 2012

PGU 5.0 Sedia Mnerima Para Tetamu

Menjelang tengah malam semalam, sempurnalah persiapan tapak Himpunan Kebangkitan Rakyat - PAS Ganti Umno Kali Ke-5 (PGU5.0) yang dinamakan sebagai Dataran PGU 5.0 untuk menerima kunjungan tetamu-tetamu para pencinta perjuangan Islam.

Menurut Pengarah Persiapan, Dr azman Ibrahim, tindaka pantas dari para petugas telah membaiki beberapa kerosakkan akibat ribut yang melanda petang semalam.

"Walaupun dilanda sedikit hujan ribut pada sebelah petangnya, dan telah menerbangkan beberapa buah khemah mematahkan beberapa tiang bendera,
"tindakan pantas dari para petugas telah membolehkan kerosakkan diperbaiki dalam tempoh singkat,"ujarnya ketika ditemui pagi ini pada Program Khidmat PGU5.0, membaiki rumah rakyat dhaif di Kampung Tempinis dekat sini.

Beliau berkata, InsyaAllah, setakat pagi ini, pihak petugas persiapan telah melakukan yang terbaik bagi memastikan keselesaan semua peserta dan pengunjung PGU pada kali ini.

"apa yg boleh disimpulkan, pihak kami telah melakukan yang terbaik demi keselesaan bersama, hanya kami memohon maaf terlebih dahulu sekiranya terdapat sebarang kekurangan yang tidak disengajakan,"jelasnya.

Beliau dan semua warga MTD Jabi mengucapkan Selamat berhimpun dengan doa semoga rahmat dan perlindungan Allah sentiasa menaungi kita dan perjuangan kita demi meninggikan agamanya diterima Allah.BO

Tiada ulasan:

Hudud : Kenyataan Najib VS Kenyataan Tok Guru Nik Aziz

Bermula 31/7/2009

Pengunjung Ambo dari....