Sahabat Ambo

Pengunjung Yang Di Hargai,Untuk Membantu Mohon "KLIK" Iklan Di Atas.Terima Kasih

Dedikasi Buat Tuan Guru Presiden Pas

Penghinaan Mahathir Terhadap Hudud


LAGI VIDEO TINTA HIJAU-DKB KLIK DI SINI

Translate

Sabtu, 5 November 2011

Gambar : Mesti Lihat !!! Perbezaan Ketara Antara Pemimpin PR Dan Pemimpin BN

Biar gambar berbicara,saksikan :















Sumber

Pautan

7 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

salam.
rumah/kereta saya pun tak seperti nik aziz walaupun pendapatan saya 30k sebulan. pakai kereta korea, <80k, rumah teres setingkat..
tak perlulah mendewakan manusia hanya kerana dia 'memperlihatkan' sikap 'zuhud'nya. baikilah diri masing-masing dan kuatkan islam di malaysia dengan tingkatkan ilmu/harta/dll dan bantulah ekonomi muslim, baru lah musuh islam takuti kita..
Berkenaan dgn pemimpin lain yg lalai..teruskan usaha dakwah dengan jujur..allah pasti membantu.

Tanpa Nama berkata...

common la sdara...takyah nak berlagak dgn mention gaji sdare 30k sebulan n duk rumah setingkat...

ye ke tu..? kah kah kah...

n jgn jadi selfish sdara dgn kenyangkan perut anak beranak sendiri je...

org yg mcm ni kena campak dalam laut je..

Farhan AJ berkata...

HAHA..BETUL2.. perlu ke ko mentionkan 30 k apa semua tu ?? riak kubra tu sedara :D

Tanpa Nama berkata...

salam
1) common ka come on ... bodo masa kecik taknak belajar betul2
2) dah betul 30k... lagipun takdenya nak riak besar ka riak kecil ka, aku pun tak mention nama sendiri ataupun gambar..macam geng2 'perasan mulia dari orang lain', lupa yg berkati/rahmati hidup ni hak allah semata-mata
3)bila masanya selfish...banghal sungguh puak2 nih...takkan nak cerita pasal kebaikan sendiri..
4)nak buat camne, allah bagi otak cerdik, pastu belajar sungguh2, doa, tawakal, takde masanya nak maki sana makin sini, busuk hati sama org islam yg lain....akhirnya puak2 bukan islam pun respect sama aku...ini dakwah beb..

Tanpa Nama berkata...

Salam
Satu gambar boleh mendatangkan fitnah. Tapi kalau video, agak susah sikit, apatah lagi ianya dynamic bukannya static.
1) anak najib memang mangkok bergambar camtu. Bapak dia kena la nasihatkan..dia tu pemimpin, tunjukkan contoh pada semua.
2) kalau nak padankan gambar, ambikla gambar kahwin anak najib (kalau ada), atau pun carik la gambar izzah sebelum kahwin (kalau ada), baru lah u compare apple to apple..
3) najib ambil lauk banyak sebab nak rasa kualiti setiap satu..itu jer..
4) nik aziz tu belum tentu makan satu bungkus, mungkin dua atau tiga..ishh .. Ish.. tak releven la gambar ni, pm dan tpm pun pernah makan nasik bungkus..
5) bermewah-mewah tu memang tak baik, apa kata gandingkan dengan rumah anwar atau rumah pakatan yg lain…amacam? Ni nak tunjuk nik aziz zuhud ke, ye ke?
6) itu najib ngan anak dia, memang la pm entitle gitu..yg guan eng tu, berlakon jer..yg dia bawak bini dan exco pergi china banyak kali tu ape hal? Cukup2 la kena kencing dgn kafir laknatullah. Ada kawan aku tu cukup percaya yg LGE ni nak masuk islam, bapak dia yg tak bagi..sadis sungguh puak2 tu..Islam depan mata taknak percaya, Kafir seberang laut percaya giler..

Tanpa Nama berkata...

astaghfirullah,,
baik sgtkh kite hngga snggp mengata ulama'???
pemimpin y djulang (PM), jelas2 dh munafik,prlu ke kte hrmat seorg pmimpin y munafik brbndng ulama'??
ingtlh kalian bhwa ulama' 2 pwaris nabi,,jika kalian mnghina para ulama', brmkna kalian jga mnghina nabi..astaghfirullah

Tanpa Nama berkata...

ckp konon alim je tp akal kosong.. org xnk tahu pn gaji ko bp xyah la nak riak.. aku gaji lg byk tp xyah mention la.. TG nik aziz 2 ulama bkn mcm ko bebal.. dah sah2 bn melakukan bermacam kemungkaran sampai tahap hina nabi tolak quran suma ko sokong lg? ko hebat sgt ke ilmu agama? tah2 smyg pn kantoi.. jgn smp x terjawab soalan tuhan kat padang mahsyar nnt brader..

Hudud : Kenyataan Najib VS Kenyataan Tok Guru Nik Aziz

Terdapat ralat dalam alat ini
Bermula 31/7/2009

Pengunjung Ambo dari....