Sahabat Ambo

Pengunjung Yang Di Hargai,Untuk Membantu Mohon "KLIK" Iklan Di Atas.Terima Kasih

Dedikasi Buat Tuan Guru Presiden Pas

Penghinaan Mahathir Terhadap Hudud


LAGI VIDEO TINTA HIJAU-DKB KLIK DI SINI

Translate

Jumaat, 11 April 2014

Antara Lutut Teresa Kok Dan Bini Bung Mokhtar


Kata Bung pakaian Teresa Kok tak sesuai semasa persidangan.“Skirtnya (singkat) sehingga paras lutut, saya boleh lihat lututnya, bagaimana pakaian ini boleh dibenarkan?,” soalnya.

Teresa Kok bangun dan meninta Bung menarik balik kenyataan tersebut.“Bajunya seperti baju-T, semuanya warna merah. Ini bukan cara berpakaian di Parlimen,” kata Bung Moktar lagi.

Tidak berpuas hati dengan kenyataan itu, Kok seterusnya membangkitkan bahawa Bung Moktar juga bersalah kerana memakai tali leher berwarna kuning.“Awak tidak ada kerja lainkah?,” soalnya kepada Bung Moktar.

Pelajar sekolah yang mengunjungi Parlimen juga boleh menganggap “boleh memakai pakaian sesuka hati” jika Kok dibenarkan berpakaian begitu, kata Bung lagi.

“Tak apalah, saya benarkan (Kok berada dalam Dewan),” kata Ismail.Teresa Kok meminta dua orang jurugambar merakam gambarnya di luar Dewan selepas itu.“Saya minta mereka tolong ambil gambar saya. Tengok, apa salahnya baju saya? Tak cantik ke?

“Gila ahli-ahli Parlimen lelaki BN ini,” katanya lagi dipetik Malaysiakini.Bung amat-amat ambil kisah skirt Teresa Kok yang ke paras lutut.Bagaimana pula dengan lutut bini si Bung ni ?

14 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Ini pasal dress code di parlimenlah dol.Kau nak pergi sekolah pun kena pakai uniform sekolah bukan boleh pakai suka2 hati.Agak2lah nak menjilat.Cukup2lah jadi dayus.

Tanpa Nama berkata...

Bung Mokhtar juga melanggar dress code parlimen pada sidang yang sama kerana memakai tali leher warna kuning! Dasar orang tak sedar diri!

Tanpa Nama berkata...

Kod apenya,kan speaker dah bagi kebenaran kat teresa kok.Bung je sibuk tak tentu pasal...

Bang Makhtar berkata...

Yang aku tahu bini Bung sah melanggar kod etika berpakaian seorang muslim dengan tidak menutup aurat.Bung suami dayus kerana gagal menasihati bininya...

Tanpa Nama berkata...

Bang Makhtar...

Ada yek code dress for muslimah ye... Rasanya YB Bung tak perasan kott.....

abuamir berkata...

Pemimpin umno ni buat apa pun tak apa sebab mereka ni suci dan maksum dari dosa spt kata pencacai umno. Semua org lain buat salah kecuali org umno semua betul. Malulah weh ngaku Islam tetapi aurat anak bini pun tak boleh nak jaga. Lelaki dayus tak masuk syurga kata nabi SAW.

Hoi!!! bung lebih baik kau jaga anak bini kau dulu jgn sibuk dgn org lain atau bung ni jenis nafsu syaitan pantang tengok aurat org naik mencanak.

umnoo dgn seks tak dpt dipisahkan....pemimpin kaki seks.

Tanpa Nama berkata...

Bini bung ahli parlimen ka, bengong?

Tanpa Nama berkata...

Ooooo kalu bukan ahli parlimen tak perlu tutup aurat kee??????
Bengong !!!!!!!!

Tanpa Nama berkata...

penjilat umno ni mmg bodo....bini bung tak tutup aurat tak mau tegur...yg kafir xtutup aurat kena tegur

Tanpa Nama berkata...

untuk anon 11 April 2014 3:57 PTG.....JANGAN LAH ANDA JADI MORON SE MORON MORONNYER. KALU ANDA ORANG ISLAM ANDA TENTU NYER PAHAM BATAS BATAS AURAT WANITA. JANGAN JADI BENGONG PASAL HAL AGAMA. INSAF INSAF LAH, SEBELUM MENGADAP ALLAH SWT

Tanpa Nama berkata...

Sama je mana2 ppuan hanya nafsu yg menipu kaum Adam. Org kalau tau nilai ppuan Tu sama je x yah kawin bnyk2 buat pikul dosa bini je KE neraka

Tanpa Nama berkata...

Nafsu ni dtg Dari set an kalau Bini pun pakai pakaian x tutup aurat x kan Bini pulak set an yg nyata. Renung2 kan sebelum rentung baham dek api nerako

Tanpa Nama berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
Tanpa Nama berkata...

Kerja pun namanya WAKIL RAKYAT..tak payah pakai code @ formal sangat. Kalau tiba-tiba rakyat lemas..boleh terus tolong. Ini tidak, wakil UMNO-BN asyik megah dgn code tapi bila rakyat susah..tengok je utk cari idea tipu rakyat. Ingatlah wakil rakyat ni "hamba rakyat"..kalau pakai code, tentu tak fikir hamba tp "boss rakyat". Tu yg rakyat menyampah!

Hudud : Kenyataan Najib VS Kenyataan Tok Guru Nik Aziz

Terdapat ralat dalam alat ini
Bermula 31/7/2009

Pengunjung Ambo dari....