Sahabat Ambo

Pengunjung Yang Di Hargai,Untuk Membantu Mohon "KLIK" Iklan Di Atas.Terima Kasih

Dedikasi Buat Tuan Guru Presiden Pas

Penghinaan Mahathir Terhadap Hudud


LAGI VIDEO TINTA HIJAU-DKB KLIK DI SINI

Translate

Isnin, 7 Januari 2013

UMNO Selangor Terkejut Beruk Bila Rakyat Terus Pilih PR


Selepas penganjuran Karnival Sayangi Selangor oleh UMNO/BN Selangor yang dikepalai oleh Zin Badak, maka satu survey diadakan untuk mendapat maklum balas dan reaksi dari rakyat siapa yang mereka akan memberikan sokongan pada PRU 13 nanti.

Dengan mengajukan soalan berbunyi:...' DIANTARA PR DAN BN, YANG MANA SATU ANDA YAKIN BANYAK MEMBANTU RAKYAT' Punyalah terkejut beruk UMNO Selangor bila dapati jauh berganda lebih ramai rakyat memberikan sokongan padu kepada Pakatan rakyat untuk menerajui negara ini.

Akibat dari respon yang tidak mereka duga ini maka terus posting tersebut yang dipaparkan di muka Facebooknya SAYANGI SELANGOR dipadamkan. Tetapi ada pihak yang sempat buat print screen kerana telah menduga insiden memadamkan terus kaji selidik itu akan pasti berlaku apabila keputusan tidak memihak kepada UMNO.

PRU 13 adalah PRU anak-anak muda....Anak-anak muda yang bakal menentukan siapa yang harus diberi mandat dan amanah untuk mentadbir urus negara.

Kelompok ini hanya percaya kepada media ketiga.. INTERNET, bukannya media arus perdana sama ada cetak maupun elektronik milik dan kawalam UMNO.

Sudah pasti hasil kaji selidik ini akan menambah pening kepala UMNO dalam menghadapi PRU 13.

INI KALILAH TUKAR... JOM UBAH... SELAMATKAN MALAYSIA. -omakkau

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Satu persepsi
sedangkan semua orang memandang kenyataan dan kebenaran melalui pelbagai media.anak muda bukan jumud dan percaya media internet yang dimanupulasikan oleh sebahagian manusia2 yang hanya berpikiran monoscopik. melihat dan memaparkan isu sekadar kerana tidak berdaya mematahkan bn lebih ok dari pr. ditokok tambah dengan seribu apa yang dikatakan fitnah dan pembohongan yang hanya perlukan sedikit fikiran dan masa untuk dikenalpasti. Fikiran yang dikeliru dan jeda masa ini lah keperluan pr dan sesungguhnya mereka adalah manusia yang tidak berakal dan dalam kerugian.tidak lain. itu lah pr.
sama halnya pas. eroninya perjuanganya sentiasa begitu dan bukan kata keras menyatakan begitu. hanyalah ingatan dari rakyat yang melihat m'sia sebuah tempat berkehidupan cukup baik untuk di perbaikkan lagi tetapi bukan oleh versi pr.

1323 mentsRoa

Tanpa Nama berkata...

anak muda tidak keliru, mereka ada segala maklumat dari semua pihak dan melihat dgn mata sendiri.teknologi kini akan membogelkan pihak mana pun jika tidak telus. media utama dan bn gagal sampai sekarang memahami situasi ini , ini bukan zaman orang terus percaya apa ada dalam berita tv. anak muda mendengar, melihat,menapis dan berbincang sempoi setiap isu yg timbul di negara ini.

carta ini menjadi tempat respon spontan isi hati mereka kpd pemerintah. ingat, anak muda ada 40% dalam daftar pemilih.

Tanpa Nama berkata...

cantik.
pertimbangkan segala maklumat yang aada dengan hati yg tidak keliru.40% pengundi dikalangan orang2 muda berdiri dengan kekuatan dan pertimbangan sewajarnya.
meh tengok siapa yang akan dibogelkan dikalangan orang2 yang sedia siap bogel.

1419 DefoSa

Hudud : Kenyataan Najib VS Kenyataan Tok Guru Nik Aziz

Bermula 31/7/2009

Pengunjung Ambo dari....