Sahabat Ambo

Pengunjung Yang Di Hargai,Untuk Membantu Mohon "KLIK" Iklan Di Atas.Terima Kasih

Dedikasi Buat Tuan Guru Presiden Pas

Penghinaan Mahathir Terhadap Hudud


LAGI VIDEO TINTA HIJAU-DKB KLIK DI SINI

Translate

Khamis, 29 Mac 2012

Video & Gambar : Ceramah Mat Sabu Di Taman Kosas Ampang




Sumber gambar : Facebook Orenji Ren Oren



Taman Kosas, Ampang 27/03/2012

10 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Bohong besar. Malam tu aku pergi orang tak sampai pun seratus. Ni copy and paste ni. Dasar Pas bangsat!

Tanpa Nama berkata...

Kalau nak tipu pun tengoklah org??? Kalau ahli UMNO bawahan bolehlah diperbodohkan sebab dah terlalu byk mkn nasi kankang pemimpin UMNO bila mesyuarat bahagian & cawangan diadakan. malan tu...Jalan masuk Kosas keluar masuk JEM teruk tau tak kerana rakyat beribu2 dtg nak dpt maklumat yg tak mungkin media bn keluarkan. tapi kalau pencacai UMNo...memang tak ramai dlm 20-30 org jer kat depan restoran tupai2 menyalak dan berdemontrasi seperti Bero2 dijalanan (ikut kata Khairi)

abang mat berkata...

tanpa nama yang pertama tu....jangan la jadi TANPA OTAK la pulak....beribu orang menjadi saksi malam tu...engkau pergi waktu orang sembahyang isyak memang le beratus orang je....ni perangai orang bangsat nak membangsatkan orang....geli juga hati melihat akan kebodohan para penyokong UMNO ni....

Tanpa Nama berkata...

Memang pengikut pas bongok tak sudah sudah.

ms maniam berkata...

hoi tanpa nama bangsat........engkau ini buta mata atau buta huruf ???? memang gitu lah orang umno... malam tu saya pegi dgn keluarga , hampir 4,000 orang..... SIAL !!!!!!

Tanpa Nama berkata...

takyah bertekaklah dgn orang umno ni...madey kutty pun dah cakap yangbangang je yang tinggal dlm umno...layan orang bangang kita pun nanti jadi bangang

Tanpa Nama berkata...

diorng dtg ramai2 nk dgr cerita pengalaman mat syabu wat phone sex ngn normah je tu..pastu ANUwar plak kongsi cerita main ngn bini azmin diikuti pengalaman kemutan chinadoll..kahkahkah...ops lupe plak..kemutan saiful bahari lg best ANUwar kata..kikiki

Tanpa Nama berkata...

Pecacai UMNO patut malu....menteri dpt 250 juta, tp penyokong, nak makan hari2 pun susah, naik pun motor kapcai je...

bukan nak menghina, tp ni fakta yang terang dan nyata...sudah2 la memperbodohkan diri....

tp melayu2 yang sokong UMNO ni mmg bangang dan tolol....

kampong lad berkata...

puluhan, ratusan, ribuan bahkan jutaan orang yg hadhir tidak semestinya menterjemah dlm bentuk undi. bilangan hadhirin bukan ukuran kerana pasti ada yg belum berdaftar sbg pengundi walaupun layak & ada jugak puak2 'disebelah sana' & yg 'atas pagar'. jgn terlalu syok sangat dgn bilangan. sejarah telah membuktikan.

Awg Md Husin BKHitam berkata...

Sikit @ Ramai pun kehadiran... janji mesej dapat di sampaikan... La ni UMNO fenin dengan pendedahan demi pendedahan fakta dari PR kepada orng ramai... Umno hari-hari dedah fitnah dan sex DSAI serta mecaci pemimpin PR tanpa tapis dalam tv/surat khabar tiap2 jam dan hari kapada semua 28 juta rakyat m'sia...Siap yg bangsat???

Hudud : Kenyataan Najib VS Kenyataan Tok Guru Nik Aziz

Terdapat ralat dalam alat ini
Bermula 31/7/2009

Pengunjung Ambo dari....