Sahabat Ambo

Pengunjung Yang Di Hargai,Untuk Membantu Mohon "KLIK" Iklan Di Atas.Terima Kasih

Dedikasi Buat Tuan Guru Presiden Pas

Penghinaan Mahathir Terhadap Hudud


LAGI VIDEO TINTA HIJAU-DKB KLIK DI SINI

Translate

Khamis, 12 Januari 2012

Menarik !! Gambar Ust Azhar Idrus Yang Tak Pernah Kita Lihat


Seperti jugok hamba2 Allah yang lain..Al Fadhil Ustaz Azhar Idrus mengharungi kehidupan hariannya seperti biasa..tiada protokol..tiada batasan ini dan itu..semestinya tidak menyalahi hukum syarak.

Sesetengah mereka yg waraq akan sentiasa memberikan pandangan yg tidak menyokong dgn penampilan dan cara Al Fadhil menyampaikan dakwahnya.

Begitulah sifat orang yg merasakan segala tingkah laku dan perbuatannya di terima Allah Ta'ala..mereka rasakan ilmu yang mereka ada sudah cukup hebat utk berkata ini dan itu.

Ada jugak yang mengatakan walaupun ramai yang hadir dalam kuliah Al Fadhil Ustaz, bila pulang ke rumah mereka tidak mendapat apa2 pengajaran dan mereka tidak akan berubah..mereka hanya dapat ketawa dan kegembiraan saja..benarkah begitu saudara2 semua?

Mereka lupa akan rahmat Allah, mereka lupa akan hidayah Allah yang amat luas. mereka lupa dengan rahmat Allah jugalah kite di masukkan ke syurga.

Zaman berubah, cara penyampaian dakwah jugok boleh berubah, "ASALKAN HUKUM2 ALLAH TIDAK DI UBAH2"Iri hati untuk buat lebih baik itu jauh lebih baik dari iri hatikan kejayaan Al Fadhil Ustaz Azhar Idrus mendekati anak2 muda dan mendekatkan mereka dgn ISLAM ALLAH S.W.T..TAKBIR!

credit to : abang jaf
(gambar candid do johor haritu)

Sumber : Facebook JKKK Fan Club

Tiada ulasan:

Hudud : Kenyataan Najib VS Kenyataan Tok Guru Nik Aziz

Bermula 31/7/2009

Pengunjung Ambo dari....