Sahabat Ambo

Pengunjung Yang Di Hargai,Untuk Membantu Mohon "KLIK" Iklan Di Atas.Terima Kasih

Dedikasi Buat Tuan Guru Presiden Pas

Penghinaan Mahathir Terhadap Hudud


LAGI VIDEO TINTA HIJAU-DKB KLIK DI SINI

Translate

Rabu, 6 April 2011

Fitnah Video Seks : Ulasan Tok Guru Nik Aziz
Mursyidul Am PAS Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat meragui Ketua Imbang PenuhPembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim adalah individu dalam video salah laku seks yang menjadi isu hangat sekarang.

Nik Aziz berkata beliau difahamkan daripada pemimpin Pakatan Rakyat yang menontonnya, video itu tidak memaparkan dengan jelas wajah lelaki dalam video yang dikatakan Anwar itu.

“Kenapa muka tak nampak jelas? Tidak ada fokus ke muka lelaki ini, ini kerja menipu dan Allah akan melaknat orang yang terlibat dalam penyebaran video itu,” katanya di Kota Baru semalam.

“Video itu sengaja nak dedah aurat orang lain ke seluruh dunia, langsung tidak bermoral,” kata Menteri Besar Kelantan dipetik Sinar Harian.

Nik Aziz berkata rakyat negara ini diminta mengelak daripada media yang menyiarkan atau menayangkan gambar atau video yang mendedahkan keaiban.

Menurutnya, Islam mengajar supaya mengelak daripada gangguan syaitan ketika memasuki tandas atau ketika bersetubuh suami isteri.

“Begitu sekali Islam menjaga kita dengan meminta kita sendiri memohon Allah melindungi kita dari syaitan termasuk ketika kita mendedahkan aurat,” katanya.

“Tiba-tiba video yang mendedahkan aurat ini disebarkan ke seluruh dunia,” katanya lagi. TMI

Tiada ulasan:

Hudud : Kenyataan Najib VS Kenyataan Tok Guru Nik Aziz

Bermula 31/7/2009

Pengunjung Ambo dari....