Sahabat Ambo

Pengunjung Yang Di Hargai,Untuk Membantu Mohon "KLIK" Iklan Di Atas.Terima Kasih

Dedikasi Buat Tuan Guru Presiden Pas

Penghinaan Mahathir Terhadap Hudud


LAGI VIDEO TINTA HIJAU-DKB KLIK DI SINI

Translate

Selasa, 21 Mei 2013

PRU 13 : Rupanya BN Hilang Deposit Di 2 Kerusi Dun

Media perdana menyembunyikan berita bahawa BN hilang deposit di 2 kerusi di Pulau Pinang. Lihat bukti di bawah ini yang disalin dari portal rasmi pilihanraya SPR DISINI.

N.27 Pengkalan Kota

  N.13 Berapit
 Untuk lebih jelas KLIK imej

Malangnya media perdana cuba menutup berita ini.Mungkin tak pernah berlaku BN hilang deposit sebelum ini.

4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

kalau macam ni mustahil ada pengundi hantu...kah kah kah, bodog punya munafiqun alagaPAS...PARTI PERPECAHAN UMAH

Malaysiabaru berkata...

anon biol,

UMNO target penghundi hantu di 30 kerusi sahaja.. bukan semua tempat... di sabah paling ketara ... di sarawak mereka baru nak start main penghundi hantu .... nak survive beb nak hidup...

mana mana bakal MP tak menang najib akan marah... cara yg ada untuk menang adalah penghundi hantu ... selagi bakal MP tidak berperangai mafia (warlord) dan tidak menang selagi tu najib marah
penghundi hantu ker dakwat tak kekal ker upah askar undi 100 kali ker ... lantak ko ... yg penting najib mau ko menang ... kalu ko tak pandai menipu ... bermakna di kabinet nanti ko tak pandai mencuri mcm shit moooktar .. mcmana nak bagi makan org miskin penyokong umno di pendalaman ... kubu kuat umno???

ko nak bwk penghundi hantu di seputih? di penang .. rugi masa beb ... bawak jer penghundi hantu ker kedah ker .. perlis ker ... pahang ker .. kawasan takut kalah ... yang penting dpt simple majority dulu 112

kluangman berkata...

Hanya hantu kenal pengundi hantu.

Tanpa Nama berkata...

Betol kalau ada hantu sure depa menang semua... Ckp x pakai akal...bodoh nye PR

Hudud : Kenyataan Najib VS Kenyataan Tok Guru Nik Aziz

Terdapat ralat dalam alat ini
Bermula 31/7/2009

Pengunjung Ambo dari....