Sahabat Ambo

Pengunjung Yang Di Hargai,Untuk Membantu Mohon "KLIK" Iklan Di Atas.Terima Kasih

Dedikasi Buat Tuan Guru Presiden Pas

Penghinaan Mahathir Terhadap Hudud


LAGI VIDEO TINTA HIJAU-DKB KLIK DI SINI

Translate

Rabu, 3 April 2013

Video : Samseng Umno Ganggu Ceramah Anwar Di Johor




Samseng UMNO menggangu ceramah Anwar Ibrahim di Majidee Johor menggunakan pembesar suara ~ Tinta Hijau DKB

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

pecacai tak sedar kena tipu cakap merapu kesian dah buta hati apa nak buat nasib pecacai

Tanpa Nama berkata...

Inilah perangai yg kita perolehi jika kita bagi anak2 kita makan dari pendapatan yg tidak keruan. Janganlah asal wang diberi kerajaan semua jadi, selidik dulu halal/haramnya "mungkin" wang yg disogok bukan hak kita untuk memakannya.

Fikir dulu sebelum menerima, agar kita tidak melahirkan insan sptmana yg berbunyi dibelakang majlis orang tu.

Tanpa Nama berkata...

1271Respect betul kat DSAI sebab dia take it cool je masa tu. Jangan layan manusia keturunan monyet yang buat bising kat belakang tu. Biarkan mereka dengan dunia monyet mereka..

Hudud : Kenyataan Najib VS Kenyataan Tok Guru Nik Aziz

Terdapat ralat dalam alat ini
Bermula 31/7/2009

Pengunjung Ambo dari....