Sahabat Ambo

Pengunjung Yang Di Hargai,Untuk Membantu Mohon "KLIK" Iklan Di Atas.Terima Kasih

Dedikasi Buat Tuan Guru Presiden Pas

Penghinaan Mahathir Terhadap Hudud


LAGI VIDEO TINTA HIJAU-DKB KLIK DI SINI

Translate

Rabu, 1 Februari 2012

Video : Isu Israel,Pas Mahu Penjelasan Lanjut Dari DS AnwarPas berharap Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim akan memberi penjelasan lanjut kenyataannya mengenai sokongan untuk keselamatan Israel dipertahankan dalam temubual bersama Wall Street Journal kelmarin.

Naib Presiden Pas, Salahuddin Ayub berkata penjelasan itu perlu bagi mengelak lebih ramai pihak keliru dengan isu berkenaan yang menjadi tajuk utama media tempatan sejak semalam.

“Jadi atas ucapan Datuk Seri Anwar itu, ianya suatu yang perlu kita dapatkan penjelasan sendiri daripada beliau dan saya rasa mungkin dalam mesyuarat tertinggi Pakatan Rakyat adalah wajar untuk Datuk Seri Anwar membuat penjelasanlah mengenai ini,” katanya kepada Antarapos ketika dihubungi tadi.

Salahuddin yang juga Ahli Parlimen Kubang Kerian berkata pihaknya tidak boleh menerima keganasan Israel di bumi Palestin.

“Entiti Israel ini memang suatu perkara yang kita tidak boleh kompromi. Kita rasa pendirian yang sememangnya kenyataan umum yang kita telah bersetuju memang wujudnya entiti Israel itu tidak boleh diterima oleh masyarakat antarabangsa,” katanya.AntaraPos

Tiada ulasan:

Hudud : Kenyataan Najib VS Kenyataan Tok Guru Nik Aziz

Bermula 31/7/2009

Pengunjung Ambo dari....