Sahabat Ambo

Pengunjung Yang Di Hargai,Untuk Membantu Mohon "KLIK" Iklan Di Atas.Terima Kasih

Dedikasi Buat Tuan Guru Presiden Pas

Penghinaan Mahathir Terhadap Hudud


LAGI VIDEO TINTA HIJAU-DKB KLIK DI SINI

Translate

Khamis, 20 Oktober 2011

Video : ' Tangisan Rakyat Kelantan ' Jawapan Kepada ' Fitnah Umno 'Tulis si PapaGomo - Video diatas ini merupakan satu bukti jelas yang mana anak anak Kelantan dibumi sendiri terpaksa merempat dan ditindas oleh Kerajaan PAS yang waktu ini mentadbir Kelantan. Sudahlah pembangunan tidak dijalankan oleh kerajaan Negeri malah tanah Rakyat dirampas oleh mereka yang kononya untuk pembangunan Rakyat.

YB Adun Gual Ipoh, Cikgu Wan Yusoff menjawab tuduhan yang disebarkan UMNO melalui VCD Produksi mereka yang bertajuk Tangisan Rakyat Hulu Kelantan. Fahami dan dapatkan fakta sebenar isu yang diputar belit oleh pihak UMNO.

Respon ini diberikan ketika YB Wan Yusof, ADUN Gual Ipoh sewaktu membahaskan Belanjawan 2012 dalam Sidang DUN Kelantan 19 Oktober 2011.2 ulasan:

elvin berkata...

blog anda sangat bagus, saya sangat menyukainya, salam kenal boleh singgah ke blog saya http://skrtu.blogspot.com

Tanpa Nama berkata...

sebenarnya tangisan rakyat kelantan pro umno yang menangis,tanah tanah yang ada dah boleh ketangan rakyat.pro umno serta pencacai bn/umno/apco ni mana boleh tengoh TGNA dengan pakatan rakyat buat kebajikkan untok rakyat.wahai rakyat!! marilah kita tengok pulak mereka yang melalak,melolong dalam tangisan.

Hudud : Kenyataan Najib VS Kenyataan Tok Guru Nik Aziz

Bermula 31/7/2009

Pengunjung Ambo dari....