Sahabat Ambo

Pengunjung Yang Di Hargai,Untuk Membantu Mohon "KLIK" Iklan Di Atas.Terima Kasih

Dedikasi Buat Tuan Guru Presiden Pas

Penghinaan Mahathir Terhadap Hudud


LAGI VIDEO TINTA HIJAU-DKB KLIK DI SINI

Translate

Khamis, 23 Februari 2012

Video : Demo Anti Israel Di Perlabuahan Klang



Sekumpulan NGO dan aktivis mahasiswa hari ini ( 22/Feb/2012 ) berhimpun di Westport dekat Pelabuhan Klang bagi membantah dakwaan akses kapal Israel di situ.

Kumpulan kira-kira 80 orang yang diketuai Ketua Penyelaras Jingga 13 Fariz Musa itu berhimpun sejam sambil melaungkan slogan anti-Israel.

Perhimpunan itu berlangsung aman dan hanya diperhatikan kira-kira 20 anggota polis yang bertugas.

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

jangan demo lebih2 beb, berlakon je dah lah. nanti anwar marah karang, susah tok guru nak pegi mengadap dia pulak. silap2 ada ahli pas yang kene pecat sebab menaikkan kemarahan anwar.

Tanpa Nama berkata...

80 orang je? mana orang pas lain? takkan sejak ketua umum pakatan sokong negara israel, pas dah tak nak demo kecam israel kot. takut dekat anwar ke?

Tanpa Nama berkata...

ada orang rekemlen blog ni pada aku, dia cakap antara blog yang famous dalam pas. tapi... takde orang komen pun. betul ke takde orang pas yang follow blog yang famous ni? orang pas dah lari ke? boring betul. 2 komen dekat atas tu, semua aku yang tulis.
blog papagomo lagi bestlah kalau macam ni. lagi ramai orang, lagi meriah. ni blog sunyi sepi macam rumah hantu je. macam syok sendiri je blog ni.

Hudud : Kenyataan Najib VS Kenyataan Tok Guru Nik Aziz

Terdapat ralat dalam alat ini
Bermula 31/7/2009

Pengunjung Ambo dari....