Sahabat Ambo

Pengunjung Yang Di Hargai,Untuk Membantu Mohon "KLIK" Iklan Di Atas.Terima Kasih

Dedikasi Buat Tuan Guru Presiden Pas

Penghinaan Mahathir Terhadap Hudud


LAGI VIDEO TINTA HIJAU-DKB KLIK DI SINI

Translate

Selasa, 13 November 2012

Panas !!! Umno Dan Maksiat


Pemimpin Umno Dungun & Pemuda BN menjamu hiburan pada malam hari di Hulu Dungun sempena lawatan Mat Said ke Syukur & Pasir Raja pd 2 Nov lalu.

Dah takde orang agama ke dalam Umno untuk tidak memaksiatkan masyarakat Dun Bkt Besi? ~ FB Saiful Bahri

Muktamar : Pemimpin Pas sedia dikritik


SHAH ALAM - Perwakilan Pas bebas membentangkan sebarang usul, walaupun pada tahap mengkritik pemimpin sendiri, pada Muktamar Agungnya, tanpa sekatan.

Naib Presidennya, Salahuddin Ayub berkata, sejak awal, Pas tidak pernah menyekat mana-mana perwakilan dalam membentangkan usul, malah menganggap ia perlu bagi memantapkan parti itu.

Menurutnya, sungguh pun ada garis panduan yang perlu diikuti namun ia tidak menyekat kebebasan bersuara setiap perwakilan.

“Mereka bebas membawa apa sahaja usul, termasuklah yang berbentuk kritikan terhadap pemimpin. Ia sudah lama diamalkan dan sehingga kini, tidak pernah wujud sebarang masalah.

“Berhubung isu panas atau kontroversi, sudah pasti perwakilan bijak membezakan isu yang wajar dibahaskan,” katanya kepada Sinar Harian, semalam.

Katanya, perwakilan parti itu pastinya tidak teruja untuk membawakan isu-isu yang sengaja dikontroversikan oleh mana-mana pihak.

“Sejak akhir-akhir ini, terlalu banyak isu yang dibangkitkan Barisan Nasional, tetapi saya yakin perwakilan Pas tidak mahu menyentuhnya kerana ia hanya politik kotor parti tersebut.

“Kita tidak layan isu-isu remeh dan akan lebih fokus kepada (yang berkaitan dengan) Pilihan Raya Umum Ke-13 nanti,” katanya.SH

Mesti Lihat !! Gambar Tok Guru Nik Aziz Yang Paling Sempoi


Pertama kali aku lihat gambar mana mana pemimpin politik memotong rambut.Bagi aku ini antara gambar Tok Guru Nik Aziz yang paling sempoi dan menarik pernah aku lihat selain DISINI.

Gambar dirakam oleh kakitangan Unit Komunikasi Menteri Besar Kelantan semasa Tok Guru memotong rambut berhampiran Pejabat Perhubungan PAS Negeri Kelantan pada 6hb. Nov 2012 lalu.

Ada sesuatu yang tersurat dan tersirat dalam gambar diatas.Fikir fikirkanlah ~ Tinta Hijau DKB

Hudud : Kenyataan Najib VS Kenyataan Tok Guru Nik Aziz

Bermula 31/7/2009

Pengunjung Ambo dari....