Sahabat Ambo

Pengunjung Yang Di Hargai,Untuk Membantu Mohon "KLIK" Iklan Di Atas.Terima Kasih

Dedikasi Buat Tuan Guru Presiden Pas

Penghinaan Mahathir Terhadap Hudud


LAGI VIDEO TINTA HIJAU-DKB KLIK DI SINI

Translate

Ahad, 6 Mei 2012

Panas !!! Azwan Ali Hentam Umi Hafilda Di Twitter,Berang Seret Ibunya Dalam Buletin Utama

Semakin hari semakin hangat bahang media massa sekarang bukan? Kami sahaja yang rasa begitu ataupun anda juga merasakan perkara yang sama seperti kami? Namun apa yang menarik perhatian kami hari ini ialah isu yang disiarkan oleh Buletin Utama mengenai ibu kepada Umie Hafilda, Azmin Ali dan juga Azwan Ali.

Niat kami menyiarkan berita ini bukanlah untuk melagakan mana-mana pihak, namun apa yang berlaku, bagi kami agak melampau juga, apabila Azwan Ali ‘berperang’ di laman Twitter nya kerana berang dengan tindakan Umie Hafilda yang menyeret ibunya dalam isu skandal seks Azmin Ali.

Walaupun Azwan Ali seringkali ‘meroyan’ dalam laman twitter miliknya, kali ini ia berbeza sedikit apabila beliau melenting isu ibunya dimasukkan serta memalukan nama baik ibunya dan keluarga Haji Ali. Ikuti screen shot yang kami perolehi daripada twitter Azwan Ali.

Gambar : Ust Azhar Idrus Menyantuni Tok Guru Nik Aziz


Kemah Boh .. gini cara dan adab yang sepatutnya jadi tauladan pada orang lain. Walaupun Ustaz Azhar Idrus dah popular dan ada crowd sendiri, tapi rasa hormat pada Tuan Guru begitu menebal. Takbir ~!! Debik Karmic

Fitnah Lucah: AMK Selangor bakar Utusan Malaysia

SHAH ALAM 5 Mei: Angkatan Muda KEADILAN (AMK) Selangor semalam bertindak membakar akhbar Utusan Malaysia di depan pejabat KEADILAN negeri sebagai protes terhadap media kawalan Umno itu melaporkan berita fitnah dan lucah.

Ketua AMK Selangor, Azmizam Zaman Huri berkata, akhbar berkenaan tidak sesuai dibaca di kalangan rakyat, terutama pelajar sekolah apabila menyiarkan berita seumpama itu.

“Sebagai contoh, Utusan kini banyak diedar di sekolah-sekolah dan rumah ke rumah secara percuma ekoran boikot berterusan rakyat terhadap media Umno itu.

“Malah kita mendapat aduan dari ibu bapa di mana anak mereka bertanyakan mengenai perkara lucah yang disiarkan Utusan Malaysia,” katanya dihubungi Keadilan Daily.

Pada 2 Mei lalu, akhbar itu di muka depannya menyiarkan berita dan gambar adegan seks seorang lelaki yang meniru gaya Timbalan Presiden KEADILAN, Azmin Ali.

Azmizam berkata, akhbar Utusan yang dibakar itu juga diperoleh dari seorang anggota Cabang KEADILAN yang menerimanya secara percuma.

“Ini menunjukkan betapa terdesaknya Umno untuk menyiarkan propaganda mereka sehingga terpaksa mengedar akhbar mereka secara percuma walaupun tahu rakyat menolak laporan berita mereka.

“Utusan patut kembali kepada perjuangan asal dengan melaporkan berita mengenai isu rakyat seperti harga barang kerana selepas Datuk Seri Najib Razak umum Gaji Minimum, harga barang di beberapa kawasan di Lembah Klang melonjak,” tegasnya.Keadilandaily

Hudud : Kenyataan Najib VS Kenyataan Tok Guru Nik Aziz

Bermula 31/7/2009

Pengunjung Ambo dari....