Sahabat Ambo

Pengunjung Yang Di Hargai,Untuk Membantu Mohon "KLIK" Iklan Di Atas.Terima Kasih

Dedikasi Buat Tuan Guru Presiden Pas

Penghinaan Mahathir Terhadap Hudud


LAGI VIDEO TINTA HIJAU-DKB KLIK DI SINI

Translate

Selasa, 13 November 2012

Muktamar : Pemimpin Pas sedia dikritik


SHAH ALAM - Perwakilan Pas bebas membentangkan sebarang usul, walaupun pada tahap mengkritik pemimpin sendiri, pada Muktamar Agungnya, tanpa sekatan.

Naib Presidennya, Salahuddin Ayub berkata, sejak awal, Pas tidak pernah menyekat mana-mana perwakilan dalam membentangkan usul, malah menganggap ia perlu bagi memantapkan parti itu.

Menurutnya, sungguh pun ada garis panduan yang perlu diikuti namun ia tidak menyekat kebebasan bersuara setiap perwakilan.

“Mereka bebas membawa apa sahaja usul, termasuklah yang berbentuk kritikan terhadap pemimpin. Ia sudah lama diamalkan dan sehingga kini, tidak pernah wujud sebarang masalah.

“Berhubung isu panas atau kontroversi, sudah pasti perwakilan bijak membezakan isu yang wajar dibahaskan,” katanya kepada Sinar Harian, semalam.

Katanya, perwakilan parti itu pastinya tidak teruja untuk membawakan isu-isu yang sengaja dikontroversikan oleh mana-mana pihak.

“Sejak akhir-akhir ini, terlalu banyak isu yang dibangkitkan Barisan Nasional, tetapi saya yakin perwakilan Pas tidak mahu menyentuhnya kerana ia hanya politik kotor parti tersebut.

“Kita tidak layan isu-isu remeh dan akan lebih fokus kepada (yang berkaitan dengan) Pilihan Raya Umum Ke-13 nanti,” katanya.SH

Tiada ulasan:

Hudud : Kenyataan Najib VS Kenyataan Tok Guru Nik Aziz

Bermula 31/7/2009

Pengunjung Ambo dari....