Sahabat Ambo

Pengunjung Yang Di Hargai,Untuk Membantu Mohon "KLIK" Iklan Di Atas.Terima Kasih

Dedikasi Buat Tuan Guru Presiden Pas

Penghinaan Mahathir Terhadap Hudud


LAGI VIDEO TINTA HIJAU-DKB KLIK DI SINI

Translate

Isnin, 6 September 2010

Sempena Ramadhan,Bubur Lambuk Percuma Dari Dewan Pemuda Pas Kawasan Besut


Dewan Pemuda Pas Kawasan Besut telah mengedarkan bubur lambuk percuma pada orang ramai bertempat di Bazar Ramadhan Kg Raja Besut.Turut serta Tim. Ketua Pemuda Pas Pusat Ust Azman Sapawi,YDP Kawasan Besut Ust W.Azhar W.Ahmad dan Ketua Pemuda Pas Besut Ust Zulkifli Kadir.Lebih kurang 1 000 bungkus bubur lambuk yang dibuat sendiri oleh Pemuda berjaya diagihkan dalam masa lebih kurang sejam lebih.

SALAM DARI AMBO TINTA HIJAU DARI KAKI BUKIT

Majlis Berbuka Puasa Dun Kuala Besut

Majlis Berbuka Puasa Pas Kawasan Besut


Klip video wanita diheret polis


KLIP video menunjukkan detik-detik Pamela Somerville diheret ke bilik tahanannya di bandar Melksham Wiltshire, Britain pada Julai 2008.

MELKSHAM - Satu klip video yang mengejutkan menunjukkan seorang wanita, Pamela Somerville berumur 57 tahun diheret oleh seorang pegawai polis berpangkat sarjan dan menumbuknya sehingga pengsan ke bilik tahanan sebuah balai polis di bandar Melksham, Wiltshire, lapor sebuah akhbar semalam.

Rakaman itu yang diperoleh akhbar berkenaan menunjukkan Pamela yang merupakan seorang penyelidik pasaran terpaksa membuat panggilan interkom bagi meminta bantuan kerana darahnya terpercik ke lantai bilik tahanannya disebabkan matanya bengkak akibat dipukul.

Dia kemudian dihantar ke sebuah hospital tetapi tangannya masih bergari semasa mendapat rawatan.

Kejadian itu berlaku pada 2008 tetapi pegawai polis yang memukulnya itu, Sarjan Mark Andrews, 37, akan dihukum esok selepas didapati bersalah di Mahkamah Majistret Oxford kerana memukul Pamela pada pagi Julai 2008.

Insiden itu bermula selepas Pamela didapati tidur di dalam kereta di sebatang jalan raya luar bandar.

Polis menyatakan dia ditahan kerana keenggannya untuk memberikan sampel nafasnya tetapi wanita tersebut menafikannya. - Agensi

Video : TV3 Mohon Maaf,Tarik Balik Iklan Hari Raya

Hudud : Kenyataan Najib VS Kenyataan Tok Guru Nik Aziz

Bermula 31/7/2009

Pengunjung Ambo dari....