Sahabat Ambo

Pengunjung Yang Di Hargai,Untuk Membantu Mohon "KLIK" Iklan Di Atas.Terima Kasih

Dedikasi Buat Tuan Guru Presiden Pas

Penghinaan Mahathir Terhadap Hudud


LAGI VIDEO TINTA HIJAU-DKB KLIK DI SINI

Translate

Sabtu, 23 Mac 2013

Foto Terbaik Dan Paling Sempoi Dari Seorang Pemimpin Pas

Sumber Foto : FB

Terbaik dan sempoi !! Bekas MB Perak yang juga Tim. Pesuruhjaya Pas Perak YB Nizar sedang mengisi minyak.Sederhana,motor kapcai je.Tapi yang menariknya plat motor bermula dengan BN he..he..he..

Foto kat bawah ni pulak kenangan aku dan rakan rakan dari Dewan Pemuda Pas Kawasan Besut bersama YB Nizar semasa beliau hadir ke Besut tak berapa lama dulu  ~ Tinta Hijau DKB
Utusan Bantu Dedah Wajah Sebenar Papagomo

 Gampar Papagomo terpampang megah di muka depan Utusan

Media lidah biawak rasmi UMNO Utusan Malaysia, terbitan semalam dimuka depan telah memaparkan wajah siapa dia Papagomo @ Wan Muhammad Azri Wan Deris atas tajuk "ANWAR SAMAN PAPAGOMO"

Pergh!!! jadi tidak bolehlah papagomo nak menidakkan yang wajah itu bukan rupa dia yang sebenar. Kalau dah Utusan pun tolong bantu sahkan sudah pasti itu memang papagomo.. 

Jadi dalam perbicaraan saman sivil RM100juta nanti, tidak bolehlah lagi papagomo nak gunakan alasan penakut yang blog papagomo itu bukan milik dan dikawalan beliau.

Kiranya Utusan telah membantu peguam DSAI dealam mengenal pasti dan mengecak siapa tuan punya blog kaki fitnah paling terunggul didunia yang menjadi sanjuga dan pujaan UMNO.

Terima Kasih Utusan Malaysia kerana awal-awal dah beli insuran.Mungkin utusan dah terhidu yang UMNO bakal tersungkur lebur pada PRU 13 nanti.Omakkau

Hudud : Kenyataan Najib VS Kenyataan Tok Guru Nik Aziz

Bermula 31/7/2009

Pengunjung Ambo dari....