Sahabat Ambo

Pengunjung Yang Di Hargai,Untuk Membantu Mohon "KLIK" Iklan Di Atas.Terima Kasih

Dedikasi Buat Tuan Guru Presiden Pas

Penghinaan Mahathir Terhadap Hudud


LAGI VIDEO TINTA HIJAU-DKB KLIK DI SINI

Translate

Sabtu, 12 April 2014

Foto Najib Ziarah TG Haron Din Di IJN


KUALA LUMPUR: Timbalan Mursyidul Am PAS Tuan Guru Datuk Dr Haron Din yang kini mendapat rawatan di Institut Jantung Negara (IJN), menerima kunjungan dari Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak tengah hari tadi.

Kehadiran Najib kira-kira jam 1.30 tengah hari tadi disambut ceria oleh Ustaz Haron yang ditemani anaknya Dr Huda Haron dan menantu Dr Azlin Azzuddin, lapor Bernama.
Najib meluangkan masa kira-kira 30 minit bersama Ustaz Haron yang menerima rawatan di disitu sejak seminggu lalu.

Turut serta pakar perunding kardiologi IJN Datuk Dr Amin Ariff Nuruddin.Kali terakhir Tuan Guru Haron Din menerima rawatan di IJN pada hujung Januari lalu.Hrkh

PKR tidak harus berpusat kepada tokoh tertentu ~ Zuraida


BUKIT MERTAJAM - Parti Keadilan Rakyat (PKR) tidak seharusnya berpusat pada tokoh tertentu sahaja sebaliknya harus menjadi sebuah parti berteraskan anggota akar umbi, kata Ketua Wanitanya Zuraida Kamaruddin.

Zuraida berkata dalam konteks itu beliau bersetuju dengan pandangan Timbalan Presiden, Azmin Ali bahawa parti itu bukan milik Datuk Seri Anwar Ibrahim, kini ketua umum PKR.

"Parti ini sudah berkembang walaupun tidak dinafikan sebab penubuhannya adalah kerana apa yang berlaku terhadap Anwar," kata Zuraida pada sidang akhbar di sini hari ini.

Zuraida mengulas kenyataan Azmin bahawa PKR harus keluar daripada terus dibayangi Anwar demi survival parti berkenaan dalam landskap politik semasa.SH

Hudud : Kenyataan Najib VS Kenyataan Tok Guru Nik Aziz

Bermula 31/7/2009

Pengunjung Ambo dari....