Sahabat Ambo

Pengunjung Yang Di Hargai,Untuk Membantu Mohon "KLIK" Iklan Di Atas.Terima Kasih

Dedikasi Buat Tuan Guru Presiden Pas

Penghinaan Mahathir Terhadap Hudud


LAGI VIDEO TINTA HIJAU-DKB KLIK DI SINI

Translate

Isnin, 1 April 2013

Terbaik !! Foto Yang Tak Mungkin Tersiar Di Utusan Dan TV3


UMNO dan Najib bertambah pening kepala...Hebohkan kepada dunia kononnya anak-anak muda bersama dan pilih UMNO/BN tetapi realitinya adalah sebaliknya.

Lihat rakaman gambar diatas....Mahasiswi bangkit dan mau melakukan perubahan dengan berdemo depan kediaman rasmi Najib Razak di Sri Perdana Putrajaya semalam.

Dengan membawa sepanduk dan kain rentang tertera tulis ayat ' TOLAK UMNO/BN" sudah pasti UMNO kini berasa cuak gementar, panik dan gelabah untuk menghadapi PRU 13 yang sudah mata dekat tarikhnya kini.

Bila mahasiswi dengan berani bangkit tolak UMNO memberi erti UMNO akan sakit dan rebah.

Para pemimpin UMNO terutamanya Mursyidul Amnya Mahathir dan Najib Razak tanya pada diri sendiri mengapa mahasiswi  yang dikategorikan sebagai anak muda yang cerdik pandai, berilmu dan bermaklumat tolak UMNO/BN secara total dan mutlak.PRU 13 ialah PRU anak-anak muda ~ Omakkau

PRU 13 : Anwar Umum Calon PKR Parlimen Kuala Kedah Dan Alor Star


ALOR STAR, 1 April —  Ketua Parti Keadilan Rakyat (PKR) cabang Kuala Kedah Dr Azman Ismail dan ketua Biro Perundangan PKR Kedah Gooi Hsiao Leung diumumkan sebagai calon parti itu masing-masing untuk bertanding kerusi Parlimen Kuala Kedah dan Alor Star pada pilihan raya umum ke-13.

Pengumuman mengenai pencalonan Dr Azman, 51, dan Gooi, 41, dibuat oleh Ketua Umum PKR Datuk Seri Anwar Ibrahim di Kuala Kedah dan di Taman Berjaya di sini, semalam.

Anwar ketika berucap di Kuala Kedah berkata anggota Parlimen Kuala Kedah, Ahmad Kasim ditugaskan untuk misi lain.

Pada pilihan raya umum 2008, Ahmad memperoleh 35,689 undi untuk mengalahkan calon Barisan Nasional Hashim Jahaya dengan majoriti 7,018 undi.

Gooi pula kalah 184 undi kepada Menteri Perumahan dan Kerajaan Tempatan Datuk Seri Chor Chee Heung pada pilihan raya itu dengan Chor memperoleh 20,741 undi. – Bernama

Gambar : Terbaik !!! Dari Penyokong Pas Kaum India
Hudud : Kenyataan Najib VS Kenyataan Tok Guru Nik Aziz

Bermula 31/7/2009

Pengunjung Ambo dari....