Sahabat Ambo

Pengunjung Yang Di Hargai,Untuk Membantu Mohon "KLIK" Iklan Di Atas.Terima Kasih

Dedikasi Buat Tuan Guru Presiden Pas

Penghinaan Mahathir Terhadap Hudud


LAGI VIDEO TINTA HIJAU-DKB KLIK DI SINI

Translate

Khamis, 12 April 2012

Full Video : Ceramah DS Anwar Di Tanjung Malim Perak




Tg Malim, Perak 10/04/2012

Video : Tanah Kerajaan Yang Adun Umno Besut Dapat Bernilai RM1.5 juta




BESUT
– Ahli Jawatankuasa PAS Kawasan Besut, Abdul Halim tausah (Abe Din) mendakwa tanah kerajaan yang diperolehi oleh Ahli-ahli yang Berhormat Umno di kawasan Dendong Mukim Tembila Besut dekat sini adalah bernilai RM1.5 juta setiap satu.Beliau berkata tanah di kawasan tersebut adalah bernilai RM100, 000 bagi setiap lot.

“Tanah di sini (Dendong) beri kepada orang kampung (1 lot) satu ekar dibahagikan kepada enam (bahagian), yang bahagian depan menghadap ke laut, dia (YB Umno) ‘baham’ ked ia dua setengah ekar seorang,

“Abdullah Md Zin Lot No. PT 6964, Nawi (Lot No.) 6904 Yang berhormat demo sini, lepas tu Mohd Pehemi (ADUN) Kampung Raja baham dua setengh ekar, yang hujung sekali yang comel (baik) sikit (Lot. No.) PT 6902 Dato’ Idirs Jusoh ‘baham’ jugok,

Video : Bersih 2.0 gesa lembaga pengarah SPR letak jawatan



KUALA LU
MPUR, 12 April: Gabungan Pilihan Raya Bersih dan Adil (Bersih) 2.0 hari ini menuntut semua ahli lembaga Pesuruhjaya Pilihan Raya (SPR) meletak jawatan serta merta kerana didakwa terlibat dalam penipuan daftar pemilih.

Pengerusi Bersama Bersih 2.0, Datuk A. Samad Said berkata, terdapat lebih daripada 400,000 pengundi yang meragukan ditemui oleh Malaysian Electoral Roll Analysis Project (MERAP).

"SPR bukannya menjamin 'satu orang satu undi', sebaliknya SPR telah bersekongkol dalam penipuan daftar pemilih," kata beliau pada sidang media di Dewan Perhimpunan Cina Kuala Lumpur-Selangor, dekat sini hari ini.

Turut bersama pada sidang media ialah beberapa ahli Jawatankuasa Pepandu, Maria Chin Abdullah dan Hishamuddin Rais.Hrkh

Video & Gambar : Sekitar Gempa Bumi 8.7 Skala Richter Di Aceh Indonesia

Suasana panik di Aceh selepas gempa bumi :





Hudud : Kenyataan Najib VS Kenyataan Tok Guru Nik Aziz

Bermula 31/7/2009

Pengunjung Ambo dari....