Sahabat Ambo

Pengunjung Yang Di Hargai,Untuk Membantu Mohon "KLIK" Iklan Di Atas.Terima Kasih

Dedikasi Buat Tuan Guru Presiden Pas

Penghinaan Mahathir Terhadap Hudud


LAGI VIDEO TINTA HIJAU-DKB KLIK DI SINI

Translate

Jumaat, 22 Februari 2013

Video : Treler Jelajah Negara Berkebajikan Pas Disambut Meriah


Propaganda Murahan Deris Jusoh

BESUT - Dalam kegembiraan masyarakat Tionghua menyambut kedatangan Tahun Baru, PAS Kawasan Besut turut meraikan kedatangan 'hari besar' itu dengan melakukan kunjungan mesra bagi menyantuni mereka.

Yang DiPertua PAS Kawasan Besut Ustaz Wan Azhar Wan Ahmad bersama Encik Ng Chai Hing (Pengerusi DAP Terengganu) dan Encik Lee Tin Wan @ lebih dikenali sebagai 'Cina Api' serta 20 anggota rombongan telah bergerak dari rumah ke rumah bagi menyampaikan rakaman tahniah di atas sambutan Gong Xi Fa Chai pada tahun ini.

Beliau berharap masyarakat Tionghua akan terus menyumbang ke arah keamanan dan kemakmuran negara melalui satu gelombang pembaharuan dan perubahan yang sedang bergerak kencang dalam pembentukan landskap baru politik negara.

"kita mengucapkan selamat Tahun Baru kepada seluruh warga Tionghua, semoga kedatangan tahun 'ular' pada tahun ini akan membawa aman dan makmur kepada seluruh rakyat, negeri Terengganu dan negara,

"kita juga mengalu-alukan satu perubahan yang besar yang sedang melanda negara, turut sama disertai oleh masyarakat Tionghua Terengganu, khususnya di bandar Jertih ini dan diterjemahkan dalam pilihanraya umum yang akan tiba tidak lama lagi,"ujarnya ketika ditemui.

Sehubungan itu, beliau menafikan dakwaan ADUN Jerteh yang juga Ketua Bahagian Umno Besut Dato' Seri Idris Jusoh yang mendakwa hampir 400 orang ahli PAS dan PKR dari kawasan tersebut telah keluar meninggalkan Pakatan Rakyat.

Katanya, semua pihak maklum, itulah perangai Idris Jusoh yang sukakan'propaganda murahan' apatah lagi beliau merupakan 'kepala' konspirasi yang pernah memenangkan Umno-BN pada tahun 2004 dengan cara yang 'tidak halal'.

"berita biasa menjelang pilihanraya........... siapa tak kenal Haji Deris (Idris Jusoh) tempoh hari isytihar di Pengkalan Nyireh, saya sudah buat siasatan, tidak ada ahli PAS yang keluar daripada jamaah,"tegasnya.BO

Gambar : Tahniah !! Treler Jelajah Negara Berkebajikan Pas Mula Beraksi
Hudud : Kenyataan Najib VS Kenyataan Tok Guru Nik Aziz

Bermula 31/7/2009

Pengunjung Ambo dari....