Sahabat Ambo

Pengunjung Yang Di Hargai,Untuk Membantu Mohon "KLIK" Iklan Di Atas.Terima Kasih

Dedikasi Buat Tuan Guru Presiden Pas

Penghinaan Mahathir Terhadap Hudud


LAGI VIDEO TINTA HIJAU-DKB KLIK DI SINI

Translate

Jumaat, 10 Disember 2010

ADUN BN Batal Hasrat Saman Harakah

GEORGE TOWN: Anggota Dewan Undangan Negeri (ADUN) Pulau Pinang kawasan Pulau Betong Muhamad Farid Saad daripada Barisan Nasional tidak akan meneruskan hasrat mengambil tindakan undang-undang terhadap akhbar terbitan PAS, Harakah, berhubung laporan yang tidak benar mengaitkan beliau.

Katanya walaupun beliau memaafkan wartawan dan penerbit akhbar berkenaan, tindakannya itu tidak bermakna beliau mengakui laporan itu benar.

"Lebih baik saya beri perhatian kepada agenda pembangunan Melayu Pulau Pinang daripada memikirkan apa yang orang lain kata," katanya kepada pemberita di sini, Jumaat.

Pada 23 November lepas Muhamad Farid dilaporkan berkata beliau akan mengambiltindakan undang-undang terhadap Harakah jika akhbar berkenaan gagal memohon maaf dalam tempoh 14 hari.

Muhamad Farid mendakwa akhbar itu telah memutar belit kenyataannya dalam forum bertajuk Isu Penghakisan Tanah Melayu Pulau Pinang: Apakah Jalan Penyelesaian anjuran Yayasan Bina Ilmu Pulau Pinang pada 10 November lepas. Harakah pada 15 November lepas melaporkan bahawa Muhamad Farid mengakui kelalaian dan sikap tidak amanah kepimpinan Umno semasa berkuasa menjadi punca tanah orang Melayu makin berkurangan di Pulau Pinang. - BERNAMA

Artikel berkaitan sebelumnya DISINI dan DISINI

SENSASI: Gambar Ketua Pemuda Umno jadi model catwalk...

Oleh: Pria Malaya

Dulu berlakon pemandu Teksi, kini model 'part time'..itulah Ketua Pemuda Umno Malaysia, Khairy Jamaluddin, menantu Tun Abdullah Badawi (Pak Lah)..

Gambar dirakam ketika KJ dan isterinya buat catwalk untuk piala seri Endon 2010 pada 5 Disember lalu...

Mungkin ini sahaja yang mampu dilaksanakan oleh Umno menerusi ketua pemudanya..penyokong fanatik Umno pasti berbangga sakan..tak kesah la dikritik orang, asalkan 'ketuanan Melayu' terjaga..hidup Melayu!!..;)

Hudud : Kenyataan Najib VS Kenyataan Tok Guru Nik Aziz

Bermula 31/7/2009

Pengunjung Ambo dari....