Sahabat Ambo

Pengunjung Yang Di Hargai,Untuk Membantu Mohon "KLIK" Iklan Di Atas.Terima Kasih

Dedikasi Buat Tuan Guru Presiden Pas

Penghinaan Mahathir Terhadap Hudud


LAGI VIDEO TINTA HIJAU-DKB KLIK DI SINI

Translate

Selasa, 7 Disember 2010

Gambar : Tok Guru Nik Aziz Dan Sultan Kelantan Di Majlis Sambutan Hijratul Rasul Peringkat Negeri Kelantan 1432Mesti lihat !!! Keratan akhbar terbaik untuk tahun ini

Untuk besarkan ' KLIK PADA GAMBAR'

Keratan Akhbar bertarikh 3 Nov 2010 yang memaparkan kenyataan Menteri berkaitan konon harga petrol tidak dinaikkan untuk tahun ini.Alih alih korang BACA KAT SINI.
Tidakkah ini satu pembohongan yang nyata.Ya rakyat ditipu hidup hidup.Menteri berkaitan sepatutnya bertanggungjawab atas kenyataannya.Kalau tak baleh kotakan jangan berjanji.
Tapi biasalah Umno berbohong ni macam dah jadi budaya mereka.Membohongi rakyat sudah menjadi kebiasaan bagi mereka.
Ingat lagi menjelang PRU 12 dulu,ketika ditanya wartawan Pak Lah mati mati nafikan akan membubarkan Parlimen.Alih2 besoknya umum pulak pembubaran Parlimen,hidup2 kita ditipunya.Tak tahulah kalau korang jenis spesis melayu mudah lupa macam kat sebelah sinun.
Jom sama sama kita benamkan puak puak pembohong ni pada PRU 13 nanti...

1 Malaysia Pencapaian Diutamakan Rakyat Dibohongi...

Video & Gambar : Khir Toyo Di Mahkamah
Persoalannya bukan jualbeli yang telus atau tak telus tapi munasabahkah pendapatan sebagai MB boleh memiliki rumah bernilai jutaan ringgit.Tentu ada sesuatu yang luarbiasa di sebalik semua ini...Tepuk Dada Tanya Selera...
Dalam keadaan Mahkamah yang memihak pada Parti Pemerintah tersangkut jugak sekor dua jerung2 BN ni.Tapi biasalah setakat dakwa pastu bebas dengan berbagai alasan.Mungkin ada agenda politik tertentu.Ingat Kasitah Gadam menjelang PRU 11 dulu.Mat Taib yang bawa duit sampai timbang kilo pun boleh bebas.Khir Toyo ??? kita tunggu dan lihat !!

Artikel berkaitan DISINI

Hudud : Kenyataan Najib VS Kenyataan Tok Guru Nik Aziz

Bermula 31/7/2009

Pengunjung Ambo dari....