Sahabat Ambo

Pengunjung Yang Di Hargai,Untuk Membantu Mohon "KLIK" Iklan Di Atas.Terima Kasih

Dedikasi Buat Tuan Guru Presiden Pas

Penghinaan Mahathir Terhadap Hudud


LAGI VIDEO TINTA HIJAU-DKB KLIK DI SINI

Translate

Ahad, 1 Januari 2012

Video : Zizan Raja Lawak Tiru Gaya Ustaz Azhar Idrus


Gaya Zizan yang meniru Ust Azhar Idrus pada malam tahun baru 2012 di dataran merdeka shah alam. Gabungan Ust Azhar Idrus dan zizan berjaya menarik ramai anak2 muda hadir ke majlis tersebut. Di anggarkan lebih 80k yang hadir pada malam itu.


Video asal Ust Azhar Idrus berkaitan Zizan

Lagi video Sambutan tahun baru 2012 di Dataran Shah Alam DISINI

Video & Gambar : Tindakan Polis Keatas Demo Mahasiswa UPSI
Suasana di hadapan UPSI sebelum pihak Polis & FRU bertindak kasar pada Kumpulan Mahasiswa yang mengadakan Perhimpunan Anti AUKU.
Bangkit mahasiswa! Solidariti Mahasiswa baring di hadapan UPSI. Mahasiswa terus baring sambil mendengar puisi di jalan raya di hadapan UPSI. Terus tuntut MANSUH
Keranda AUKU protes Najib Razak di UPSI!
Antara Mahasiswa yang cedera selepas
Safwan Anang ketika dirawat di klinik sebelum dibawa ke Hospitak Slim River untuk rawatan susulan. Ketika ini Safwan sudah sedar dari pengsan & mengadu sakit dada selain sukar untuk bernafas.
Adam Adli ketika ditahan sidalam lokap IPD Tanjung Malim sejurus sebelum diambil rekod, barangan peribadi & ditahan secara rasmi oleh pihak Polis.
Mahasiswa yg ditahan termasuk adam adli (bbaju merah) sedang menunggu siasatan. Semua keletihan..

Himpunan Video : Sambutan Tahun Baru 2012 Bersama Ust Azhar Idrus Di Dataran Shah Alam

Himpunan video sambutan tahun baru 2012 bersama Ust Azhar Idrus dan Zizan Raja Lawak anjuran Pakatan Rakyat Selangor bertempat di Dataran Shah Alam.Jutaan terima kasih kepada semua pihak yang terlibat memuatnaik video2 ini ke Youtube.Saksikan...

Sambutan tahun baru luar biasa yang julung2 kalinya kita lihat di malaysia dengan kehadiran mncecah hampir 80k bersama ustaz azhar idrus, zizan raja lawak, sham kamikaze, shahir af, imam muda ashraff, akhil hayy dan ustaz syed norhisham diambang malam tahun baru 2012 dengan alunan asmaul husna bertempat di dataran kemerdekaan shah alam.

Hudud : Kenyataan Najib VS Kenyataan Tok Guru Nik Aziz

Bermula 31/7/2009

Pengunjung Ambo dari....