Sahabat Ambo

Pengunjung Yang Di Hargai,Untuk Membantu Mohon "KLIK" Iklan Di Atas.Terima Kasih

Dedikasi Buat Tuan Guru Presiden Pas

Penghinaan Mahathir Terhadap Hudud


LAGI VIDEO TINTA HIJAU-DKB KLIK DI SINI

Translate

Ahad, 20 April 2014

Terbaik !!! Lagi Foto2 Tersempoi Tok Guru Nik AzizSiapalah yg mampu setara dia yang sanggup ketepikan dunia dan menyerahkan seluruh kehidupannya untuk perjuangan Islam....

Moga Allah ambil TGNA dengan penuh kemuliaan dan ditempatkan bersama para Nabi dan Auliya'.Ya Allah,jauhkan kami dengan dugaan dunia...

Foto2 Raja Bomoh Buat Ritual Di Lokasi Kemalangan Mendiang Karpal SinghIpoh – Raja Bomoh Sedunia, Datuk Mahaguru Ibrahim Mat Zin mendakwa kemalangan maut yang menimpa ahli parlimen Bukiit Gelugor, mendiang Karpal Singh baru-baru ini berpunca dari gangguan puaka Gua Tempurung yang banyak berkeliaran di kawasan tersebut.

Ibrahim ketika di temui berkata, kawasan sekitar laluan Gua Tempurung itu memang terkenal dengan gangguan makhluk halus yang sering mengganggu para pemandu kenderaan terutamanya pada sebelah malam.

“Mengikut pandangan saya sebagai Raja Bomoh, kemalangan yang menimpa ahli parlimen Bukit Gelugor baru-baru ini adalah disebabkan gangguan dari puaka Gua Tempurung,” katanya sejurus selepas melakukan ritual ‘menghalau puaka’ di tempat kemalangan ngeri yang menimpa mending Karpal petang tadi.

Ahli Parlimen Umno Mohon Maaf Atas Kenyataan Menghina Karpal

  Kenyataan permohonan maaf Datuk Nawawi Ahmad

Ahli Parlimen Umno dari Langkawi, Datuk Nawawi Ahmad(gambar kiri), yang mencetuskan kontroversi baru-baru ini di laman sosial dengan kenyataan sensitif berhubung kematian Karpal Singh, akhirnya memohon maaf.

"Saya ingin menzahirkan perasaan kesal dan sesal saya atas perkara yang berlaku dua hari lepas berhubung tulisan di laman Facebook peribadi saya berkaitan kejadian yang menimpa mendiang Karpal Singh.

"Tiada kata-kata yang dapat menggambarkan betapa kesalnya saya, dan betapa perlunya saya meminta maaf kepada keluarga mendiang YB Karpal Singh dan semua orang yang saya singgung dengan tulisan yang cuai dan sia-sia itu," status Facebook terbaru Nawawi dipetik.

Setelah Karpal terlibat dalam kemalangan jalan raya pada Khamis, Nawawi mengirim gambar di Facebook daripada kemalangan itu beserta keratan akhbar lama dengan petikan Karpal yang berkata "langkah mayatnya dahulu sebelum mewujudkan negara Islam".

 Dalam sidang media kemudiannya, Nawawi berkata setelah berfikir panjang dan meneliti kembali gambar dan kenyataan yang dimuat naik itu, akhirnya mengakui perbuatan itu adalah salah dan tidak beretika.

"Tiada perkataan yang dapat saya gambarkan betapa sedih dan menyesal di atas keterlanjuran catatan saya. Dan permohonan maaf saya datang dari saya sendiri tanpa didesak mana-mana pihak ataupun parti," katanya pada sidang media di KL Sentral, Kuala lumpur.

Beliau juga mengakui tidak peka dengan sensitiviti sekeliling menyebabkan beliau tidak sedar perbuatannya itu melukakan perasaan bukan sahaja ahli keluarga bahkan seluruh rakyat Malaysia.

Hudud : Kenyataan Najib VS Kenyataan Tok Guru Nik Aziz

Bermula 31/7/2009

Pengunjung Ambo dari....