Sahabat Ambo

Pengunjung Yang Di Hargai,Untuk Membantu Mohon "KLIK" Iklan Di Atas.Terima Kasih

Dedikasi Buat Tuan Guru Presiden Pas

Penghinaan Mahathir Terhadap Hudud


LAGI VIDEO TINTA HIJAU-DKB KLIK DI SINI

Translate

Selasa, 8 Mei 2012

Video : Ceramah Pasca Bersih 3.0 DS Anwar Di Batu Caves

Ceramah Merdeka Rakyat, Batu Caves 07/05/2012

Nik Aziz is father of kafir? Apa komen Tok Guru Nik Aziz?Bagi aku.. tindakan bekas Ketua Polis Negara melabelkan TG Nik Aziz sebagai Bapa kepada Kafir adalah satu tindakan yang keterlaluan, tidak wajar dan juga biadab!.. tapi pendapat aku tu tak penting, yang penting ialah ulasan TG Nik Aziz sendiri.. baca kat bawah.

Sebelum itu baca apa yang telah dikatakan oleh Rahim Noor sepertimana yang dilaporkan oleh Media tunggangan UMNO/BN..

Bagi memudahkan bacaan semua Semut Malaysia dah besarkan image.. baca kat bawah ni..

Full Video : Ceramah Ust Nassuruddin Daud Di Rusila Marang
KUALA TERENGGANU
- Muzakarah Jawatankuasa Majlis Fatwa Kebangsaan Bagi Hal Ehwal Agama Islam Malaysia yang memutuskan adalah haram bagi umat Islam menyertai perhimpunan Bersih 3.0 pada Sabtu 28 April lalu terus dipertikai.

Speaker Dewan Undangan Negeri (Dun) Kelantan, Ustaz Nasaruddin Daud mempersoalkan tindakan ‘haram’ kepada umat Islam yang menuntut agar pilihan raya bersih dan adil di negara ini.

Katanya, jika rakyat menuntut agar pilihan raya yang bersih dan adil itu haram, adakah mengendalikan pilihan raya secara tipu itu ‘halal’.

“Jika tuntut pilihan raya yang bersih itu ‘haram’, buat pilihan raya secara tipu itu ‘halal’. kerajaan duduk (buat) tipu rakyat itu halal.

“Kita (rakyat) hendak tuntut supaya pilihan raya itu jadi bersih itu haram pula. Penipuan dalam pilihan raya itu halal ke?,” soalnya ketika berucap pada Ceramah Perdana Sempena Sambutan Jubli Emas, Dewan Ulama’ PAS Negeri Terengganu ke-50 di perkarangan Masjid Rusila, Marang, 6 Mei lalu.

Hudud : Kenyataan Najib VS Kenyataan Tok Guru Nik Aziz

Bermula 31/7/2009

Pengunjung Ambo dari....