Sahabat Ambo

Pengunjung Yang Di Hargai,Untuk Membantu Mohon "KLIK" Iklan Di Atas.Terima Kasih

Dedikasi Buat Tuan Guru Presiden Pas

Penghinaan Mahathir Terhadap Hudud


LAGI VIDEO TINTA HIJAU-DKB KLIK DI SINI

Translate

Rabu, 4 Ogos 2010

Video : Taek Jho Low and Paris Hilton

Paris Hilton , St Tropez , Summer 2010 , in PapagayoEzam Mahu Selamatkan Selangor Daripada Siapa?

Oleh Nazree Yunus
Perkara ini perlu dihujahkan. Ezam begitu keras dalam dakwaannya untuk menyahkan Anwar Ibrahim daripada menjadi Penasihat Ekonomi Selangor. Apa dosa Anwar pada rakyat Selangor? Ini yang perlu Ezam jelaskan.

Tuduhan lanjutan Ezam adalah dengan menyatakan bahawa Anwar Ibrahim adalah alat dan perkakas Yahudi. Apakah ini benar? Bagaimana pula dengan hubungan Kerajaan di bawah Najib Tun Razakdengan APCO? Bayaran RM 77 juta kepada APCO itu apa? Ini Ezam tidak jelaskan
Saya lebih berminat untuk berbahas dengan Senator Ezam tentang isu integriti. Apakah amukan Ezam di Selangor ini ada kaitannya dengan integriti dan anti rasuah. Jika ini persoalannya, lebih baik kita berhujah dengan mauduk ini.
Saya kira landskap Politik Baru adalah politik hujah dan nilai. Maka mungkin Senator Ezam bersedia berhujah berbanding sekadar hanya berceramah dalam Kempen Selamatkan Selangor. Kita boleh berhujah daripada siapakah yang mahu kita Selamatkan Selangor? Apakah faktanya? Siapa yang terlibat? Mungkin ini lebih baik dalam mencelikkan rakyat dengan K-Politic. Benarkah hujah Ezam ataupun ini satu lagi dendangan retorik Senator Ezam.

Nanti kita akan tahu, apakah benar Ezam bersama UMNO kerana prinsip atau apa?.

Hudud : Kenyataan Najib VS Kenyataan Tok Guru Nik Aziz

Bermula 31/7/2009

Pengunjung Ambo dari....