Sahabat Ambo

Pengunjung Yang Di Hargai,Untuk Membantu Mohon "KLIK" Iklan Di Atas.Terima Kasih

Dedikasi Buat Tuan Guru Presiden Pas

Penghinaan Mahathir Terhadap Hudud


LAGI VIDEO TINTA HIJAU-DKB KLIK DI SINI

Translate

Sabtu, 1 Februari 2014

Pemimpin PKR Berbalas Kecaman Di Twitter


SHAH ALAM - Perang Twitter antara ahli dan pemimpin PKR terus hangat di laman sosial itu, hari ini.Terbaharu Timbalan Speaker Dun Selangor, Nik Nazmi Nik Ahmad turut membidas bekas Setiausaha Politik Menteri Besar Selangor, Faekah Husin.

Nik Nazmi melalui Twitternya berkata, Faekah tidak perlu bercakap soal politik ekoran tidak lagi memegang jawatan sebagai Setiausaha Politik, Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim."Kata sudah bukan Setiausaha Politik, tapi masih banyak cakap soal politik."Anda perlu tahu masa anda sudah tamat," tulisnya.

Semalam, media melaporkan, Faekah yang juga penyokong Abdul Khalid mula membela majikannya itu dengan membuat serangan balas dan menyifatkan pihak yang mengejar jawatan bernafsu besar.

Faekah juga turut menasihatkan supaya ahli politik belajar mengenai undang-undang sebelum malakukan apa-apa tindakan."Yang mengejar bernafsu besar, yang mengendong patutkah berjiwa besar?"

"Ahli politik di luar Selangor, belajarlah Perlembagaan negeri, proses dan prosedurnya. Jangan menghina sultan dan jangan terlalu yakin dengan diri sendiri," katanya.

Susulan itu, Timbalan Presiden PKR Mohamed Azmin Ali dilaporkan telah membidas kembali kenyataan Faekah."Lebih baik turun ke Kajang dan bantu kempen PR dan calon Datuk Seri Anwar Ibrahim daripada meracau di rumah."Atau sudah tak relevan," katanya.

Dalam perkembangan sama, Sinar Harian Online cuba mendapatkan penjelasan lanjut daripada Nik Nazmi yang juga Adun Seri Setia itu berhubung kenyataannya di laman mikro itu."Saya tidak mahu komen lagi."Kalau sudah tahu itu, cukuplah," ujarnya ringkas.SH

4 ulasan:

bat8 berkata...

Ni satu lagi pasangan mangkok dalam PKR. Saja je nak buat kecoh nak menambahkan lagi masaalah yang sedia ada.

Nak kata bodoh....kedua-dua cerdik. Kang kalu aku maki keduanya kata aku tak cerdik.

Awanama berkata...

Setuju.........

Awanama berkata...

Kena start program KOAA - Kick Out Azmin Ali

Awanama berkata...

Faekah bukan pimpinan

Hudud : Kenyataan Najib VS Kenyataan Tok Guru Nik Aziz

Bermula 31/7/2009

Pengunjung Ambo dari....