Sahabat Ambo

Pengunjung Yang Di Hargai,Untuk Membantu Mohon "KLIK" Iklan Di Atas.Terima Kasih

Dedikasi Buat Tuan Guru Presiden Pas

Penghinaan Mahathir Terhadap Hudud


LAGI VIDEO TINTA HIJAU-DKB KLIK DI SINI

Translate

Jumaat, 9 Ogos 2013

Foto Terbaik : Tok Guru Nik Aziz Dan Cucu Cucunya Di Aidilfitri


Tok Guru diberitakan mempunyai 60 Orang Cucu. Di dalam gambar ini baru 17 Orang.Semoga mereka turut mengikuti jejak langkah Tok Guru ~ Tinta Hijau DKB

7 ulasan:

kluangman berkata...

Ahamdulillah, pok nik dah insaf.
Bermain dng anak cucunya patut sudah dibuat 10 atau 20 tahun yg lepas bagi membolehkan kelantan lebih maju dari sekarang.

Stadium baru dan lebuhraya tidak boleh dibangunkan dlm mimpi atau dipentas guna air liur shj, mesti ada kajian, modal Dan kemampuan.

Menzalimi rakyat kelantan dng air karat bertentangan sama sekali dng pembohongan di sebalik slogan, membangun bersama isle.

IrWrWs berkata...

Madey x insaf2 lagi.. dah nak mampus dah pun..

kluangman berkata...

Hari ni mahathir letak jawatan pm - besok saya pun letak jawatan mb - poknik

Munafik akhirnya kena tendang juga selepas pru13.

Bagaimana mahu dipadam semua itu dari tinta sejarah yg akan dibaca anak cucu. Mungkin boleh buat buku mcm bodohwi - awakening of keropok lekor

Awanama berkata...

Dihari raya patutnya bermaafan bknnya mengutuk orang kluangman. Semua org tk btl mu je yg btl. Nilaimu hanya pembangunan duniawi bknnya ukhrawi. Mu igt jadi pemimpin nanti allah tanya knp tk buat highway, tk buat jambatan?

Awanama berkata...

Moga kluangman jgn jadi macam keluang, kehadirannya merosakkan buah-buah di kebun orang.Masa makan pun buat khianat apalagi masa khianat lagi buat khianat berganda-ganda.

Jadilah pohon yg rimbun berbuah lebat boleh meneduhkan orang dari teriknya matahari sekaligus boleh mengenyangkan dengan buahnya yg lazat!

Awanama berkata...

yang p**i**k kluangman marah benar dgn TGNA nape? Yang kaut royalti tue sape? Yang menafikan hak royalti rakyat Kelantan nape p**i**k kluangma xnampak? Dasar munafikun.

Awanama berkata...

:)...Semoga umur nik abdul aziz.dipanjangkan oleh Allah taala..

Hudud : Kenyataan Najib VS Kenyataan Tok Guru Nik Aziz

Bermula 31/7/2009

Pengunjung Ambo dari....