Sahabat Ambo

Pengunjung Yang Di Hargai,Untuk Membantu Mohon "KLIK" Iklan Di Atas.Terima Kasih

Dedikasi Buat Tuan Guru Presiden Pas

Penghinaan Mahathir Terhadap Hudud


LAGI VIDEO TINTA HIJAU-DKB KLIK DI SINI

Translate

Isnin, 11 Mac 2013

Bapa Saiful Bukhari Sertai PKR

PETALING JAYA - Bapa kepada Saiful Bukhari, Azlan Mohd Lazim yang Jumaat lalu mengejutkan ramai dengan kenyataan berkaitan kes liwat kedua Datuk Seri Anwar Ibrahim, hari ini menyertai PKR.

Menurutnya, penyertaan yang dibuat hari ini adalah tepat pada masanya dan secara kebetulan.

Beliau berkata, sejak tahun 1998 lagi telah mengikuti pergerakkan PKR dengan minat yang mendalam.

"Tujuan saya hadir adalah dengan niat murni untuk serahkan borang permohonan saya sebagai ahli PKR. Sebenarnya saya sudah lama suka perjuangan dalam PKR, sejak tahun 1998 lagi.


"Jadi hari ini secara kebetulan dan tepat pada masanya saya sertai PKR," kata beliau kepada sidang media di Ibu Pejabat PKR di sini hari ini.

Beliau menyerahkan borang keahlian kepada Setiausaha Agung PKR, Datuk Saifuddin Nasution Ismail dan disaksikan oleh Ahli Parlimen Shah Alam Khalid Samad; Ahli Parlimen Sungai Petani, Datuk Johari Abdul; bekas Timbalan Menteri Perumahan dan Kerajaan Tempatan Lajin Ukin dan Ahli Parlimen Kuala Langat, Abdullah Sani.

Azlan juga disarungkan jaket dan topi berlogo PKR oleh Saifuddin sekali gus mengumumkan beliau sebagai ahli PKR.

Mengulas lanjut, Azlan juga berkata telah bersedia menghadapi sebarang risiko dan implikasi yang bakal dihadapinya setelah menyertai PKR.

Azlan juga berkata, dengan menyertai Anwar mempunyai isu tetapi di pihak lain tidak akan mempunyai isu. Saya ada hak nak buat keputusan untuk diri saya, saya sudah fikir dan implikasi yang saya hadapi.

"...penyertaan dalam parti politik PKR, kebetulan dipimpin oleh Anwar, jika sebelah sana mesti tak ada isu," katanya lagi.SH

4 ulasan:

Awanama berkata...

harap2 lepas ni Zulkifli Nordin tak mencipta lagu tanya sama anuar nape bapak saiful masuk PKR. dah terang2 segala malapetaka menimpa2 pada UMNO/BN, species2 cam Zul Nordin ni masih dibutakan hati dan ditutup terus pintu hidayah utk melihat kebenaran.

new hope berkata...

kebenaran akhirnya terserlah.

KLIK IPT DIKOMPAUN AMBIL PELAJAR TIDAK LAYAK

Awanama berkata...

..pasti ada kebenaran pada sefol-anuar dlm kelaku yg aib ini.ayhnya mcm kita sekadar ditempias dan main agak2 ikut mana akan menguntungkan politik masing2. untuk dipakaikan baju badut dlm meneruskan drama sebegini amatlah amalan memualkan.st kenyataan sefol lbih meyakinkan dari ayhya. yg selebihya serahkan pd tuhan.amin

Awanama berkata...

Jual Maruah anak,agak2 le nak percaya orang macam ni,dulu besila dekat anak masa sumpah laknat,kena belanja TODI dahpusing.murahnya maruah maanusia hari ni,dah le tu orang macam ni pun dipuja pulak oleh orang konon mengamalkan agama sebenarnya untuk politik.

Hudud : Kenyataan Najib VS Kenyataan Tok Guru Nik Aziz

Bermula 31/7/2009

Pengunjung Ambo dari....