Sahabat Ambo

Pengunjung Yang Di Hargai,Untuk Membantu Mohon "KLIK" Iklan Di Atas.Terima Kasih

Dedikasi Buat Tuan Guru Presiden Pas

Penghinaan Mahathir Terhadap Hudud


LAGI VIDEO TINTA HIJAU-DKB KLIK DI SINI

Translate

Selasa, 9 Oktober 2012

Foto Berbicara : Antara Umno Dan Sami BuddhaFoto 1 : Umno Kelantan menghadiahkan kereta sorong dan skop buruk kepada kerajaan Kelantan untuk pembinaan Lebuhraya Rakyat.Perbuatan yang dilihat menghina usaha murni kerajaan negeri.

Foto 2 : Sami Sami Buddha di Kelantan menderma hampir RM 70 ribu kepada kerajaan Kelantan bagi membantu dan sebagai tanda menyokong usaha kerajaan negeri membina Lebuhraya Rakyat.

Daripada dua foto diatas,menunjukkan betapa bodohnya politik Umno.Jika mereka ikhlas membantu rakyat mereka seharusnya menyokong usaha murni kerajaan negeri setelah 22 tahun dinafikan hak oleh kerajaan pusat.

Jika sami sanggup membantu kenapa Umno yang beragama Islam dan sering melaungkan slogan Rakyat Didahulukan boleh menolak bahkan menghina Lebuhraya Rakyat ini ~ Tinta Hijau DKB

5 ulasan:

Awanama berkata...

mereka ni adalah spesis yang meletakkan otak di kepala lutut, memang sesuai menjadi ahli dan menyokong umno, bodonh dan diperbodohkan.

Awanama berkata...

jagalah diri kita ahli keluarga kita
jangan sampai termasuk dalam golongan itu.tak lama lagi sampai masa untuk kita gunakan kuasa kita pilihlah yang terbaik.

Awanama berkata...

apa jaminan projek ini akan dijalankan seperti mana husam berjanji kepada rakyat kelantan...kalau tertangguh atau di batalkan macam mana dengan wang kutipan?sami buddha bagilah kerana nik aziz bagi diorg bina patung paling besar kat asia tenggara

Awanama berkata...

banyak lagi benda paling besar yang orang lain bagi jangan pura-pura tak perasan

new hope berkata...

salam,

mereka kbs minyak kelantan mereka beri kereta sorong dan skop buruk, teruk tul perangai

KLIK lemah komunikasi, perangai teruk dan minta gaji banyak punca tak dapat kerja

Hudud : Kenyataan Najib VS Kenyataan Tok Guru Nik Aziz

Bermula 31/7/2009

Pengunjung Ambo dari....