Sahabat Ambo

Pengunjung Yang Di Hargai,Untuk Membantu Mohon "KLIK" Iklan Di Atas.Terima Kasih

Dedikasi Buat Tuan Guru Presiden Pas

Penghinaan Mahathir Terhadap Hudud


LAGI VIDEO TINTA HIJAU-DKB KLIK DI SINI

Translate

Selasa, 13 September 2011

PRU 13 : Henti runding kerusi, tumpu kerja pilihan raya

KUALA LUMPUR: Majlis Presiden Pakatan Rakyat telah mengeluarkan arahan kepada pimpinan parti masing- masing supaya rundingan kerusi di Johor tidak dibincang secara terbuka.

Justeru, Setiausaha Agung KEADILAN, Saifuddin Nasution ( gambar ) , menasihati kesemua pimpinan KEADILAN, Pas dan DAP Johor dan lain-lain negeri agar berhenti berbuat demikian.

Ahli Parlimen Machang itu berkata, kesemua ahli dan pimpinan Pakatan Rakyat sebaliknya perlu memberi tumpuan terhadap persediaan jentera pilihan raya masing-masing bagi menghadapi Pilihanraya Umum ke-13 nanti.

“Saya menasihatkan kesemua pimpinan KEADILAN, PAS dan DAP Johor, dan lain-lain negeri untuk mematuhi ketetapan dan arahan yang dikeluarkan oleh Majlis Presiden Pakatan Rakyat serta menghormati dan menerima konsep kerjasama Pakatan Rakyat,” katanya pada satu kenyataan media.

“Ini bagi mencapai satu matlamat yang khusus iaitu bagi menumbangkan kerajaan Barisan Nasional dalam pilihanraya umum ke-13 ini, yang kian terserlah kegagalan mereka untuk membela nasib rakyat serta cara dan keputusan pentadbiran mereka yang kini terus dipersoalkan ketelusannya,” ujarnya.Keadilandaily

Tiada ulasan:

Hudud : Kenyataan Najib VS Kenyataan Tok Guru Nik Aziz

Bermula 31/7/2009

Pengunjung Ambo dari....