Sahabat Ambo

Pengunjung Yang Di Hargai,Untuk Membantu Mohon "KLIK" Iklan Di Atas.Terima Kasih

Dedikasi Buat Tuan Guru Presiden Pas

Penghinaan Mahathir Terhadap Hudud


LAGI VIDEO TINTA HIJAU-DKB KLIK DI SINI

Translate

Rabu, 27 Julai 2011

Gambar : Sekitar Pelancaran " OPERASI TAWAN BESUT " Oleh Tim. Presiden Pas Hj Mohamad SabuOperasi Tawan Besut yang dilancarkan Tim. Presiden Pas Hj Mohamad Sabu,adalah satu program yang diperkenalkan Pas Kawasan Besut dalam usaha menawan kembali kerusi Parlimen dan Dun2 dalam kawasan Besut.

Majlis yang bermula jam 3.00 pm dimulai dengan ucapan wakil2 dari DHPP,Dap,Pas Kawasan Besut dan wakil Badan Perhubungan Pas Terengganu.

Selain dari menyampaikan ucapan dan melancarkan program,Mohamad Sabu turut menyerahkan bendera kepada wakil2 UPU,Dun,Pemuda,Muslimat,Ulama dan wakil bukan islam sebagai simbolik bermulanya gerak kerja Operasi Tawan Besut.

Di akhir program YDP Kawasan Besut Ust W. Azhar W. Ahmad mengetuai hadirin membaca ikrar Operasi Tawan Besut.Program yang mendapat sambutan hangat dari penyokong dan ahli Pas Besut itu berakhir pada jam 5.00 pm.

1 ulasan:

Awanama berkata...

Dari gambar-gambar ini jelas bukan sahaja PAS akan menang diBesut tetapi mengambil kembali negri Trengganu sebab tak kelihatan lagi muka kuda-kuda tua yang dulu merosakkan PAS Trengganu.Insyaallah.

Hudud : Kenyataan Najib VS Kenyataan Tok Guru Nik Aziz

Bermula 31/7/2009

Pengunjung Ambo dari....