Akhir akhir ini sering berlaku perbuatan biadab dan tidak demokratik pihak2 tertentu yang merosakkan bendera dan banner Pas tanpa alasan yang munasabah.
Perbuatan ini adalah tindakan terdesak yang menggambarkan kekalutan dan ketakutan mereka menjelang PRU ke 13 :
Perbuatan ini adalah tindakan terdesak yang menggambarkan kekalutan dan ketakutan mereka menjelang PRU ke 13 :
309 Banner dan bendera Pas disabotaj sekitar Parlimen Masjid Tanah. Semua banner dan bendera terletak dlm premis dan tanah pesendirian telah diceroboh, dikoyak dan dibakar.

3 ulasan:
Hasil yang diajar oleh setan yang dikenali!!!!
Semua ni dilakukan supaya berlaku pergaduhan... sebab syaitan dikenali nak isytihar darurat... supaya mereka boleh terus memerintah Malaysia tanpa mandat dari rakyat. Puak syaitan dikenali tak nampak jalan nak menang dah.
Jangan kita lakukan kesilapan komunis dahulu sehingga menyebabkan parti-parti rakyat ketika itu diharamkan oleh British.
-___-
perbuatannya bkn mlu
Catat Ulasan